Bertus boeken-2

Wil je met onze Bertus op pad? Wij verhuren onze camper via het camper-deelplatform Goboony en Paulcamper. Dit zijn platforms waar mensen campers kunnen huren en verhuren, en met Goboony/Paulcamper als tussenpersoon is altijd alles tiptop geregeld. De allrisk verzekering inclusief pechhulp in Europa is geregeld, en ze staan altijd klaar om onze en jullie vragen te beantwoorden. De reden dat we Bertus op beide platforms hebben staan is om zo meer huurders te bereiken en ze de keus te geven via welk platform ze het liefst huren.

Op onderstaande websites kun je meer lezen en direct een vrijblijvende boeking doen!

Fijne vakantie!

Boek Bertus via Goboony
Boek Bertus via Paulcamper


Wat is het verschil tussen Paulcamer en Goboony?

  • Bij Goboony bieden we diverse acties en kortingen, zoals een last-minute korting (boekingen binnen 1 week 10% korting en boekingen binnen 2 weken 5% korting) en langboekkortingen (langer dan 2 weken 5% korting, langer dan 3 weken 10% korting en langer dan 4 weken 15% korting).
  • Bij Paulcamper hebben wij als verhuurder de borg in beheer, dit bedrag is even hoog als het eigen risico (1000 euro, en te verlagen voor een X bedrag per huurdag) en dient te worden overgemaakt op de dag van de overdracht, en wordt weer terug gestort na de check op de dag van inname.