Bertus boeken

Wil je met onze Bertus op pad? Wij verhuren onze camper via het camper-deelplatform Goboony. Dit is een platform waar mensen campers kunnen (ver)huren, en met Goboony als tussenpersoon is altijd alles tiptop geregeld. De allrisk verzekering inclusief pechhulp in Europa zit erbij in, en ze staan altijd klaar om onze en jullie vragen te beantwoorden. Wij hebben uitstekende ervaring met Goboony, en ook de service onderweg is aan te raden (zie tip onderaan deze pagina). Op onderstaande website kun je meer lezen en direct een vrijblijvende boeking doen, waar je ook direct ziet wat de totaalprijs is voor je gekozen periode!

Alvast wat praktische puntjes:

  • De ophaal locatie van Bertus is in Friesland, vlakbij Drachten. Jullie auto kan daar op eigen terrein staan tijdens jullie vakantie.
  • In het hoogseizoen geldt de minimale verhuur periode van 7 dagen, in het voor- en naseizoen 5 dagen.
  • Aantal vrije km per week: 1.000 km (daarboven 0,15 cent per km.)
  • Bertus is niet geschikt voor rijden in de bergen en wintersport.
  • Bertus mag vanwege de verzekering alleen mee op reis in landen van de Europese Unie, EFTA-landen en Groot-Brittannië.
  • Bestuurders dienen in verband met de verzekering minimaal 23 jaar oud te zijn en reeds 3 jaar of langer in het bezit te zijn van het rijbewijs B.
  • Bertus rijdt liever niet harder dan 100, daar istie veel te oud voor 😉
  • Wij bieden last-minute en langboek korting aan! Zie onze pagina op Goboony.

Fijne vakantie!


Tip! Jouw persoonlijke online reisgids ‘Anouk’!

Anouk van Goboony is jouw persoonlijke online reisgids. Anouk staat 7 dagen per week voor je klaar en wordt je geheel gratis aangeboden door Goboony. Tijdens je reis stuurt Anouk indien gewenst tips voor je bestemming. Maar ook met vragen kun je bij haar terecht. Wil je bijvoorbeeld weten waar je mooi kunt wandelen op je reisbestemming, of waar je ’s avonds de lekkerste pizza kunt eten in Toscane of waar er nog een supermarkt geopend is op Texel? Met al deze vragen kun je terecht bij Anouk. En het werkt allemaal heel eenvoudig via Whatsapp. Klik hier voor meer informatie!