Bertus boeken

Wil je met onze Bertus op pad? Wij verhuren onze camper via het camper-deelplatform Goboony en Paulcamper. Dit zijn platforms waar mensen campers kunnen huren en verhuren, en met Goboony/Paulcamper als tussenpersoon is altijd alles tiptop geregeld. De allrisk verzekering inclusief pechhulp in Europa is geregeld, en ze staan altijd klaar om onze en jullie vragen te beantwoorden. De reden dat we Bertus op beide platforms hebben staan is om zo meer huurders te bereiken en ze de keus te geven via welk platform ze het liefst huren. Wij hebben uitstekende ervaring met beide, en ook de service onderweg is aan te raden (zie tip onderaan deze pagina). Wat de verschillen tussen de platforms zijn lees je verderop deze pagina.

Op onderstaande websites kun je meer lezen en direct een vrijblijvende boeking doen, waar je ook direct ziet wat de totaalprijs is voor je gekozen periode!

Alvast wat praktische puntjes:

  • In het hoogseizoen geldt de minimale verhuur periode van 7 dagen, in het voor- en naseizoen 5 dagen.
  • Aantal vrije km per week: 1.000 km (daarboven 0,15 cent per km.)
  • Bertus is niet geschikt voor rijden in de bergen en wintersport.
  • Bertus mag vanwege de verzekering alleen mee op reis in landen van de Europese Unie, EFTA-landen en Groot-Brittannië.
  • Bestuurders dienen in verband met de verzekering minimaal 23 jaar oud te zijn en reeds 3 jaar of langer in het bezit te zijn van het rijbewijs B.
  • Bertus rijdt liever niet harder dan 100, daar istie veel te oud voor  😉
  • De ophaal locatie van Bertus is in Friesland, vlakbij Drachten. Jullie auto kan daar op eigen terrein staan tijdens jullie vakantie.

Zijn er vragen, neem gerust contact met ons op via Bertushuren@gmail.com!

Fijne vakantie!


Wat is het verschil tussen Paulcamer en Goboony?

  • Bij Paulcamper hebben wij als verhuurder de borg in beheer, dit bedrag is even hoog als het eigen risico (1000 euro, en te verlagen voor een X bedrag per huurdag) en dient te worden overgemaakt op de dag van de overdracht, en wordt weer terug gestort na de check op de dag van inname. Boek je bij Goboony dan hebben zij de borg (ook 1000 euro en te verlagen tegen betaling) in beheer.
  • We kunnen de prijzen niet geheel gelijk krijgen door de onderlinge verschillen van hoe de platforms rekenen, dus we raden je aan zelf te kijken welke het voordeligst is voor de door jullie gewenste periode!
  • Bij Goboony bieden we diverse acties en kortingen, zoals een last-minute korting en langboekkortingen.

Tip! Jouw persoonlijke online reisgids ‘Anouk’!

Anouk van Goboony is jouw persoonlijke online reisgids. Anouk staat 7 dagen per week voor je klaar en wordt je geheel gratis aangeboden door Goboony. Tijdens je reis stuurt Anouk indien gewenst tips voor je bestemming. Maar ook met vragen kun je bij haar terecht. Wil je bijvoorbeeld weten waar je mooi kunt wandelen op je reisbestemming, of waar je ’s avonds de lekkerste pizza kunt eten in Toscane of waar er nog een supermarkt geopend is op Texel? Met al deze vragen kun je terecht bij Anouk. En het werkt allemaal heel eenvoudig via Whatsapp. Klik hier voor meer informatie!