Bertus boeken

Wil je met onze Bertus op pad? Wij verhuren onze camper via het camper-deelplatform Goboony. Dit is een platform waar mensen campers kunnen huren en verhuren, en met Goboony als tussenpersoon is altijd alles tiptop geregeld. De allrisk verzekering inclusief pechhulp in Europa is geregeld, en ze staan altijd klaar om onze en jullie vragen te beantwoorden. Wij hebben uitstekende ervaringen met Goboony, en ook de service onderweg is aan te raden (zie tip onderaan deze pagina)! De ophaal locatie van Bertus is in Friesland, vlakbij Drachten. Alvast wat praktische puntjes:

  • In het hoogseizoen geldt de minimale verhuur periode van 7 dagen, in het voor- en naseizoen 5 dagen. Aantal vrije km per week: 1.000 km (daarboven 0,15 cent per km.)
  • Bertus is niet geschikt voor rijden in de bergen en wintersport.
  • Bertus mag vanwege de verzekering alleen mee op reis in landen van de Europese Unie, EFTA-landen en Groot-Brittannië.
  • Bestuurders dienen minimaal 23 jaar oud te zijn en reeds 3 jaar of langer in het bezit te zijn van het voor deze camper vereiste rijbewijs.
  • Bertus rijdt liever niet harder dan 100, daar istie veel te oud voor 😉

Op onderstaande website kun je meer lezen en direct een vrijblijvende boeking doen, waar je ook direct ziet wat de totaalprijs is voor je gekozen periode!

Fijne vakantie!

Tip! Jouw persoonlijke online reisgids Anouk

Anouk van Goboony is jouw persoonlijke online reisgids. Anouk staat 7 dagen per week voor je klaar en word je geheel gratis aangeboden door Goboony. Tijdens je reis stuurt Anouk tips voor je bestemming. Maar ook met vragen kun je bij haar terecht. Wil je bijvoorbeeld weten waar je mooi kunt wandelen in Tirol, waar je ’s avonds de lekkerste pizza’s kunt eten in Toscane of waar er nog een supermarkt geopend is op Texel? Met al deze vragen kun je terecht bij Anouk. En het werkt allemaal heel eenvoudig via Whatsapp. Klik op deze link voor meer informatie!