Camper huren in Friesland: ga met onze Volkswagen oldtimer een retro avontuur aan!


Welkom bij BertusHuren.nl – jouw retro camper avontuur begint hier! Op deze site bieden we onze camper te huur aan vanuit Friesland om iedereen de kans te bieden te genieten van dit leuke retro Volkswagen campertje uit 1984! Ontdek hoe makkelijk het is een boeking te doen via het verhuurplatform, lees wat andere gasten over hun ervaring hebben verteld en bekijk foto’s en filmpjes van onze camper!

Huur een oldtimer camper in Friesland!

Wie is Bertus?

Stap terug in de tijd en omarm de vrijheid van de open weg met de retro camperverhuur van BertusHuren.nl. Wij zijn de eigenaars van Bertus, een unieke en stijlvolle camper die de charme van vroeger combineert met het comfort van nu. Of je nu een nostalgische roadtrip wilt maken of een bijzondere vakantie wilt beleven, onze retro camper staat in Friesland voor je klaar!

Jouw wens naar retro avonturen vervullen!

Laat je wens naar retro avonturen werkelijkheid worden! Bij BertusHuren.nl begrijpen we de magie van reizen op een ‘vintage manier’ en bieden we jou de unieke kans om de charme van het verleden te omarmen. Onze retro camper is niet alleen een voertuig; het is een tijdmachine die je meeneemt naar een tijd van vrijheid en ontdekking, mét het comfort van nu!

Of je nu droomt van een zorgeloze roadtrip, een ontsnapping naar de natuur of een onvergetelijke vakantie met vrienden en familie, wij zijn hier om aan jouw wensen te voldoen.

Bij BertusHuren.nl geloven we in het vervullen van jouw verlangens naar avontuur. Laat ons je begeleiden op een reis naar het verleden, waar elk moment een nieuw avontuur is. Jouw retro droom wacht op je!

Waarom kiezen voor Bertushuren.nl?

  • Retro design: onze camper straalt de tijdloze stijl uit van vervlogen dagen. Geniet van het iconische design en de karakteristieke elementen die elke rit speciaal maken. We hebben alle aanpassingen gedaan in de retro stijl die de camper verdient!
  • Moderne Voorzieningen: ondanks het retro uiterlijk, biedt onze camper moderne voorzieningen voor het ultieme comfort. Van een goed matras tot een nieuwe luifel, wij zorgen ervoor dat jouw reis onvergetelijk wordt.
  • Flexibele Reisopties: of je nu een weekje weg wilt of een langere roadtrip plant, bij BertusHuren.nl passen we ons aan aan jouw reisplannen. Kies de huurperiode die bij jouw avontuur past, en krijg korting bij huur langer dan een week. Ook de verzekering is geregeld!
  • Eenvoudig Online Boeken: het plannen van jouw retro camperervaring is net zo eenvoudig als een druk op de knop. Selecteer de gewenste huurdata en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur.
  • Gemak: de auto kan geparkeerd worden op eigen erf in Friesland, nabij Drachten.

Ontdek meer over onze camper:

  • Waar kun je boeken? Klik hier voor meer info
  • Hoe ontstond camperverhuur Bertus in Friesland? Klik hier
  • Meer weten over wat Bertus te bieden heeft? Klik hier
  • Klik hier voor recensies van onze gasten!

Neem Contact op

Klaar om je avontuur te beginnen? Wij zijn er om vlot al je vragen te beantwoorden! Boek onze retro camper uit Friesland voor een reis vol stijl, comfort en avontuur. Laat de reis beginnen!

Klik hier om contact met ons op te nemen


Kijk voor meer recensies op: https://bertushuren.nl/recensies


Volgend jaar weer! Camper Bertus is ons supergoed bevallen. Hij ziet er prachtig uit, heel mooi en gezellig ingericht met veel oog voor detail.” Linda


Sfeervolle oldtimer 
camper huren in Friesland

Dompel jezelf onder in de nostalgie van vroeger en beleef de vrijheid van de weg met BertusHuren.nl Retro Camperverhuur Friesland. Onze camper is meer dan een voertuig; het is een reis terug in de tijd, gevuld met onvergetelijke momenten!