Over Bertus

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om onze camper Bertus te huren! Je leest deze website misschien omdat je op vakantie wil, of op reis. Een midweek naar zee of een trektocht door Europa, met je liefje(s) of solo! Misschien heb je het plan opgevat met een oldtimer op pad te willen, of kwam je deze toevallig tegen en vind je hem net zo leuk als wij!

Deze bus is geschikt voor 2 personen. Door het verhoogde dak ontstaat er binnen een fijne leefruimte waarin je kunt staan. Er is een compacte keuken aanwezig met een 2-pits gasfornuis, koelkast en wasbak. Bertus heeft een lang aanrecht, zodat je makkelijk veel spulletjes kwijt kan en er goed kan koken! De keuken wordt compleet gemaakt met een optionele binnentafel. Met een volle lpg tank die onder de bus hangt kun je lang vooruit, om te koken en de koelkast te koelen. Aan alles is gedacht, de hele keukeninventaris en (fris gewassen) beddengoed en keukentextiel. We hebben een uitgebreide lijst aan keukenspullen en overige benodigdheden aangeschaft voor in Bertus. Deze lijst kunnen we je op verzoek gemakkelijk toesturen, zo zie je precies wat je niet meer hoeft mee te nemen!

Om lekker buiten te kunnen zitten is er een campingset aanwezig (een in hoogte verstelbare tafel met keuze uit lage en hoge stoelen) en kan de luifel uitgedraaid worden. Er is zelfs een mogelijkheid de retro voortent mee te nemen, zo heb je ineens veel meer binnenruimte, en kun je zelfs met meer mensen op pad! Ook is er de mogelijkheid om 2 fietsen mee te nemen op de fietsendrager, die op slot gezet kan worden zodat de fietsen er gerust op kunnen blijven zitten als je de camper even achter laat.

Wat biedt Bertus?

♥ Complete inventaris voor de keuken, het bed en overige toebehoren
♥ Isolatiematten voor de cabineramen en gevoerde gordijnen voor de overige ramen, houdt warmte buiten en koelte binnen -en andersom!-
♥ Roosters voor de cabineramen en een achterklep uitzetter voor extra ventilatie
♥ Koelkast op gas en op 220V te gebruiken
♥ Schoon- en vuilwatertank
♥ EHBO-trommel, brand/rook- en gasmelders, brandblusser en blusdeken
♥ Goede geluidsinstallatie met CD-speler inclusief AUX en USB aansluiting, werkend op de huishoudaccu
♥ Alle elektra in het woongedeelte is vernieuwd
♥ Luifel en een optionele retro voortent
♥ Complete buitenset; tafel, stoelen, tafelkleed en vloerkleed voor buiten
♥ Sfeervolle dimbare ledverlichting
♥ Veel bergruimte in afsluitbare kastjes
♥ Draaibare passagiersstoel
♥ Bank klapt uit tot een bed van 190×120 (het matras is recent vernieuwd, niet álles hoeft retro te zijn!) met een 4-seizoenen dekbed inclusief bijbehorend linnenpakket
♥ Fietsendrager (met slot) voor 2 fietsen
♥ Omnia oventje voor op het gasstel
♥ Optioneel mee te nemen: elektrisch kacheltje en mini stofzuiger
♥ Uitgebreide handleiding met foto’s

Of je nou altijd al eens in een oldtimer hebt willen rijden, of gewoon een makkelijk en compleet campertje zoekt, neem onze Bertus mee voor een avontuur in retro stijl!

In deze tijd denken wij extra aan de hygiëne en zorgen we voor een overdracht die corona-proof is.

Jullie auto kan op ons eigen erf geparkeerd worden tijdens jullie vakantie.

Helemaal zin gekregen in het kamperen met een oldtimer? Ga dan naar Bertus Boeken!

We wensen jullie super veel plezier!